Det finns inga vildkatter!

Det finns inga vildkatter

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp vår bok nu!

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Vill du ta hand om mig?

Våra katter

Jasmine af Kotteland

Bokad

Jasmine kommer från en kattkoloni i Västerås tillsammans med sin syster Akleja. Kattstallet hade blivit larmade om 4 katter där som var avlivningshotade och behövde hjälp. Då det är långt bort och ingen kunde fånga in katterna så bad vi våra vänner på Kotteland om hjälp så de fångade in de 4 st och körde dem till Kattstallet. Dock visade det sig att det fanns några till katter i koloniområdet så det beslutades att även dessa skulle få hjälp. Jasmin & Akleja är några av katterna från området som nu har fått hjälp.

Jasmin är nu ¨hemma¨ på katthemmet.  Hon uppskattar att bli serverad god mat och hon har fått många nya vänner på katthemmet. Speciellt har hon blivit vän mes Angelica och tillsammans tar de hand om småbusarna Didrik & Julia

Eftersom Jasmine är född ute av hemlösa föräldrar så var hon inte van vid beröring av människor men hon börjar allt mera lita på oss och låter sig nu klappas när hon ligger trygg i sin favoritbädd.

Jasmin vill flytta med sina skyddslingar Julia & Didrik till ett hem som kan erbjuda rastgård eller trygg utegång lantligt!

Jasmin provbor nu tillsammans med Didrik & Julia , Mårre, Molle & Asta hos en kattälskande familj! 😍

Jasmine af Kotteland i bloggen

Jasmine af Kotteland fakta

Bokningsstatus: Bokad
Ålder: 6 år
Kön: hona
Placering: Jourhem
Kattens behov: Innekatt Extra kärlek Behöver kompis Utekatt