Det finns inga vildkatter!

Det finns inga vildkatter

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp vår bok nu!

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Vill du ta hand om mig?

Våra katter

Katniss Everdeen

2019-04-13

Ditt nya liv skulle just börja – så orättvist att det då helt plötsligt tog slut… Vi är alla så otroligt ledsna över det som hände du fina, vackra och modiga Katniss. Du var älskad och nu djupt saknad – Du fattas oss Katniss…

Om Katniss

Katniss kommer ursprungligen från en katt-koloni i Länna. Hon bodde en längre tid i jourhem tillsammans med Effie och Primrose, och fick sen komma in till katthemmet.

Katniss är en liten, underbart vacker tjej som behöver få känna att vi tvåbeningar bara vill henne väl. Och efter att ha fått tid på sig att landa här hos oss så har Katniss upptäckt att på katthemmet kan man ha rätt kul och att det faktiskt går att lita på oss människor!

Katniss har blivit en cool tjej som skaffat sig pojkvän – den stilige Panter blev hennes val. 

Panter & Katniss

Katniss älskar rastgården och drömmer om ett hem tillsammans med någon av sina vänner från katthemmet där hon kan få gå ut i ett tryggt område sedan hon bott in sig eller ha tillgång till en rastgård/nätad altan.

Katniss är nu betydligt lugnare och har börjat klapptränas av sin favorit tjej på katthemmet! Hon rör sig nu mer obehindrat över katthemmet och tigger godsaker i köket.

Katniss bor nu i jourhem tillsammans med Lisa Ek hos en familj där det bor 2 stiliga kattkillar i Upplands Väsby. ☺

 

Katniss Everdeen i bloggen