Kalender 2020

Kalender 2020

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp kalendern nu!

Familjens kom ihåg-kalender 2020

Familjens kom ihåg-kalender 2020

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp din familjekalender nu!

Det finns inga vildkatter!

Det finns inga vildkatter

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp vår bok nu!

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Vill du ta hand om mig?

Våra katter

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Kizze / Kisse Logan

2019-09-18

💕 Kizze flyttade för att provbo hos en familj där det bodde två andra kattherrar. Det tog ett tag innan de kom sams men nu fungerar det bra och Kizze har hittat hem!  💕

Om Kizze:

Kizze kommer ursprungligen från en kattkoloni i Länna / Gräsvretens industriområde där han gick hemlös ihop med 40 talet andra katter. Flera katthem hjälptes åt att fånga in dessa katter, Kizze och några av hans vänner fick komma in till Stockholms Katthem.

Efter en tid så fick han ett nytt hem ihop med en kompis men efter några månader där så försvann han… Tyvärr så gjordes inga större försök att hitta honom och inte heller larmade ägaren katthemmet som han adopterats från. Efter något år dök han upp i trädgården hos en familj som då började mata honom i väntan på att hitta ägaren. De skapade en skyddad koja för honom och lappade i området men tyvärr utan att hitta någon ägare. Till start var han väldigt avvaktande men med åren fick han förtroende för dem. De lånade en chippläsare och genom chipp nr fick de hans historia klart för sig (se ovan). Den gamla ägaren kontaktades men var inte intresserad av att ta tillbaka honom. Kizze blev kvar i familjens trädgård…

Men så en dag kom han skadad och biten i ansiktet, familjen såg till att få in honom snabbt och sent på kvällen fick de hjälp av en veterinär som ställde upp och opererade honom direkt. När han var klar med sin medicinering kontaktade de oss för att be om hjälp. Vi kontaktade Stockholms katthem och i ök med dem blir han kvar hos oss för omplacering.

Kizze har utvecklats enormt sedan han flyttade ut på katthemmet till de andra katterna. Han är lite blyg men njuter nu i fulla drag av våra klappar och vill gärna ha godsaker när det bjuds!

Kizze söker ett hem tillsammans med en vän från katthemmet eller där det redan bor en snäll kattkompis och där han får gå ut i en trygg miljö till sommaren eller ha en rastgård att gå ut i.

Kisse provbor nu hos en familj i Vaxholm där det bor två katt kompisar.

Kisse 2

Kizze / Kisse Logan i bloggen