Kalender 2019

Kalender 2019

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp kalendern nu!

Familjens kom ihåg-kalender 2019

Familjens kom ihåg-kalender 2019

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp din familjekalender nu!

Det finns inga vildkatter!

Det finns inga vildkatter

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp vår bok nu!

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Vill du ta hand om mig?

Våra katter

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Lelle Notlost

2018-08-02

Lelle har nu fått nu somna in – han orkade inte kämpa längre…
Du somnade lugnt och stilla in på katthemmet med din kind vilande i en kärleksfull hand. Du var mycket älskad av oss alla och nu djupt saknad. På andra sidan Regnbågsbron väntade en kär vän på dig och nu är ni tillsammans igen – Du och Rufus…

Lelle

Om Lelle:

Vi fick höra talas om Lelle av en slump då en kvinna kontaktar oss om en ungkatt som dykt upp vid hennes hus i Åkersberga, katten dök upp när det var som kallast ute och hade bosatt sig under hennes husgrund. Hon undrade om vi kunde hjälpa den.

När en vän till oss var där och hämtade katten så berättade kvinnan att hon och grannar i området hade matat en hemlös katt i 6 år…. Det var inte så mycket att fundera på. Självklart behövde han hjälp så vi lät han gå före kölistan och fångade in honom inom ett par dagar. Väl inne så visade sig att Lelle var en äldre tamkatt, men hans liv har nog inte varit helt lätt och han kändes både chockad och medtagen.

Lelle fick bo en tid tillsammans med några vänner i ett jourhem. Där trivdes han väldigt bra och när han kom tillbaka till oss så var han helt nöjd med att bli klappadHan rör sig nu helt obekymrat över katthemmet och tigger mat så fort det ges tillfälle!

Lelle söker ett lugnt hem där det finns en katt kompis som står ut med att han är extremt närgången och vill kela och vara nära mest hela tiden…  Hemmet ska ha en balkong eller altan som är in-nätad då han tycker om att vara ute och få vind i morrhåren!

Lelle har problem med sina leder samt behöver specialfoder.Han är en mycket ljuvlig och charmig liten herre som är något skruttig och behöver ett lugnt jourhem el omvårdnadshem med extra hjärta!

 

 

Lelle Notlost i bloggen