Kalender 2022

Kalender 2022

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp kalendern nu!

Familjens kom ihåg-kalender 2022

Familjens kom ihåg-kalender 2022

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp din familjekalender nu!

Det finns inga vildkatter!

Det finns inga vildkatter

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp vår bok nu!

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Vill du ta hand om mig?

Våra katter

Leya Bro

2019-02-23

Världens bästa och mest kärleksfulla kattmamma – vår Älskade Leya har lämnat sina döttrar och oss i stor saknad. Hon har nu vandrat över regnbågsbron. Leya blev hängig och sedan gick det snabbt, hon blev för svag för att orka kämpa… Leya somnade in på katthemmet med sina döttrar vid sin sida. Sov i ro världens finaste kattmamma – vi lovar Dig att ta väl hand om Dina älskade döttrar..

Om Leya:

Leya har levt som hemlös – drivit runt på ett industriområde i Bro tillsammans med sin dotter Lollo. Det är samma område som vi tidigare fått in både Leffe & Leena från. De är helt klart släkt/familj då de är väldigt lika varandra. Leya var nära att fångas in samtidigt som Leif i våras men smet iväg. Troligen hade hon då fött Lollo dvs hade ungar därute.

Dottern Lollo fångades in först och var lite olycklig och ängslig i sin box men hennes lycka var desto större då hennes mamma Leya kom in några dagar senare! Det blev ett kärt återseende se tvättade varandra och höll sig tätt intill varandra. Sedan kom även hennes andra dotter Lea in!

Leya och döttrarna har funnit sig väl till rätta och Leya älskar att vara i rastgården. Och hon är aldrig långt borta från sina döttrar!

Leya Lolla Lea

 

Leya Bro i bloggen