Kalender 2020

Kalender 2020

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp kalendern nu!

Det finns inga vildkatter!

Det finns inga vildkatter

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp vår bok nu!

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Vill du ta hand om mig?

Våra katter

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Lianna Lost

2019-03-14

En familj från Täby kom – de träffade dig – saken var klar! Bättre kunde det ju inte bli… Du är hemma nu Lianna – för alltid! Ha ett underbart liv tillsammans!

Om Lianna:

Lianna dök upp i ett villa område i slutet på sommaren. En boende där hade ställt ut mat till sin egen katt och upptäckte de att Lianna smög där och åt av maten… Flera boende där har lagt märke till henne men ingen visste vem hon tillhörde och ingen ägare gick att finna trots trots eftersökningar med lappar i området och flera annonser.

Upphittaren hörde av sig till oss då hon var bekymrad för att kylan snart skulle komma. Vi tog in Lianna till oss för att kolla id men – tyvärr var hon varken chippad, öronmärkt eller kastrerad så hon blev kvar på katthemmet medans vi fortsatte eftersöka en ägare.

Lianna tycker inte om andra katter, det kan såklart bero på att hon varit okastrerad ute men vi tror inte det, vi tror att hon vill vara ensamkatt. Hon har fått åka till ett jourhem för att vila upp sig – i väntan på att hon hittar ett eget hem. I jourhemmet har det visat sig att hon är mycket kelig, busig och social. En liten mysig kattfröken! Lianna önskar sig ett hem där hon får gå ut i en lugn och trygg miljö. Hon kan säkert bo i en barnfamilj men inte med några små barn då hon kan bli lite överhettad vid lek

Lianna bor i jourhem i Täby i väntan på ett eget hem.

lianna 6

 

Lianna Lost i bloggen