Det finns inga vildkatter!

Det finns inga vildkatter

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp vår bok nu!

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Vill du ta hand om mig?

Våra katter

Lilja Lee

Liljas unga ägare kontaktade oss och bad om hjälp att omplacera sin kattunge då hon skulle flytta och inte kunde ta hand om henne längre. Hon upplevde att hon inte kunde ge Lilja det hon förtjänade och önskade henne att få komma till ett bra hem där det fanns en kattkompis att leka med. Ett mycket klokt beslut tyckte vi och hjälper gärna lilla Lilja att få ett nytt hem.

Lilja flyttade till en familj som sökte just en lek-kompis till sin kattkille Åke. Han och Lilja blev bästa kompisar och nu när familjen behöver omplacera sina katter så söker Lilja & Åke ett nytt hem utan småbarn som innekatter med in-nätad balkong eller altan.

Lilja 2

Lilja är en social innekatt. Hon är pigg på bus och nyfiken på precis allt. Hon fattar snabbt tycke för nya människor och älskar kel och gos. Lilja flyttar endast tillsammans med sin kattkompis Åke, de två älskar att sitta ute på balkongen och spana på fåglar tillsammans.

Åke 4

Åke är en stor, lugn och helt tam social innekatt på 7 år som älskar att ge och få kärlek, kel och gos. Åke vill bo i ett hem utan småbarn där kan sitta ute på balkongen och spana på fåglar med sin kattkompis Lilja.

Lilja & Åke söker ett nytt kärleksfullt hem utan småbarn som innekatter med in-nätad balkong eller altan. De bor kvar i sitt nuvarande hem tillsvidare.

 

Lilja Lee fakta

Bokningsstatus: Bokningsbar
Ålder: 5 år
Kön: hona
Placering: Jourhem
Kattens behov: Innekatt Extra kärlek Behöver kompis
Skicka intresseanmälan