Det finns inga vildkatter!

Det finns inga vildkatter

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp vår bok nu!

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Vill du ta hand om mig?

Våra katter

Lilly Käll

2020-04-10

Lilly är nu adopterade av sin provbofamilj i Älvsjö! Hon har blivit kompis med hankatten i familjen och trivs bra i sin nya familj där hon kommer att får gå ut så småningom, så som hon är van.. Lycka till fina Lilly!

Om Lilly

Lilly trivs inte hemma längre efter att familjen har fått ändrade familjeförhållanden och söker nu ett nytt hem. Hon är en van utekatt så det  måste att finnas utegångsmöjligheter i en bra miljö i hennes nya hem.

Lilly är en mjuk, försiktig och snäll liten kattfröken. Hon gillar att ligga i sängen och mysa, hon är rar och social. Hon är inte så förtjust i att bli buren men accepterar det. :-) Lilly är van vid kattkompis, men det är viktigt att det är en snäll och lugn katt som inte är dominant mot henne då hon har ett lite ängsligt drag.

💕 Lilly behöver ett lugnt och kärleksfullt hem utan småbarn då hon inte gillar för höga ljud. Men lugna lite äldre barn (10+) går bra då hon är uppväxt i en familj med döttrar. 💕

Lilly provbor nu hos en familj i Älvsjö. 😊

Lilly