Kalender 2019

Kalender 2019

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp kalendern nu!

Familjens kom ihåg-kalender 2019

Familjens kom ihåg-kalender 2019

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp din familjekalender nu!

Det finns inga vildkatter!

Det finns inga vildkatter

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp vår bok nu!

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Vill du ta hand om mig?

Våra katter

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Lisa VissVass

Bokad

Vi blev kontaktade av en familj som adopterat katt från oss. I somras dök det upp en främmande katt vid deras hus som de inte hade sett tidigare. Hon hade halsband men de kunde inte komma henne nära då hon sprang iväg så fort de försökte. De tänkte till start att de kanske var någon nyinflyttad men började sedan höra sig för bland de få husen i området och när ingen kände till henne så började de inse att hon var vilse.

De fick låna en kattfälla och fånga in henne. Väl inne hos oss var hon väldigt social, i halsbandet stod nr till ägaren och hon var också öronmärkt samt reggad. Vi fick tag på ägarna som blev mycket glada och berättade att hon varit borta 1 år, hon bor strax över en mil från där hon hittades. Hon har tidigare varit borta tidigare i perioder, hon delade sitt hem med sina två barn och det var tydligt att hon inte trivdes med det, hon fräste när de kom nära och höll sig undan så gott hon kunde. Familjen ville försöka få det att funka men efter några månader rymde Lisa igen. Ett halvår senare dök hon upp igen hos familjen… Hon blev åter igen fångad och körd till oss.

Denna gång blir hon kvar hos oss i ök med ägarna då hon uppenbarligen inte trivs i sitt hem. Vi söker nu ett nytt hem till Lisa där hon kan känna sig lycklig och trygg!

Lisa är en supermysig och go tjej! Hon vill bo som ensamkatt hos någon som har mycket tid för henne och där hon kan gå ut i en lugn och trygg miljö sedan hon bott in sig. Och hon vill tillägga att hon faktiskt har de sötaste tassarna i världen!!!

lisa tassar

Lisa provbor nu hos en familj!

 

Lisa VissVass i bloggen

Lisa VissVass fakta

Bokningsstatus: Bokad
Ålder: 7 år
Kön: hona
Placering: Jourhem
Kattens behov: Ensamkatt Extra kärlek Utekatt