Det finns inga vildkatter!

Det finns inga vildkatter

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp vår bok nu!

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Vill du ta hand om mig?

Våra katter

Lorenzo Mazarati

Bokad

Vi såg vilse annonsen om Lorenzos öde på Facebook och förstod direkt att det var illa och att han behövde få hjälp snabbt! Vi kontaktade personen som satt ut annonsen och hon var tacksam för att få hjälp då hon hade kämpat med att försöka få tag på honom utan att lyckas. Lorenzo upptäcktes när han sprang mellan bilarna i ett garage som är helt slutet. Han gick inte att få tag på och han var skadad. Till slut gömde han sig i en håla därinne men gick inte att nå, men upphittaren gav honom mat och vatten.

En av våra volontärer kunde rycka ut direkt och åkte dit med en fälla, hon fångade snabbt in honom och körde honom direkt till oss på katthemmet, där vår veterinär väntade. Väl inne så visade det sig att han är en tamkatt, som tyvärr var både omärkt och okastrerad. Han var enormt smutsig så han måste ha gått ute ett bra tag innan han dök upp där i garaget.

Lorenzo var illa skadad vid ryggslut och svans och kraftigt infekterad med var som vällde ur flertalet sår. Han sövdes direkt och fick sina skador omhändertagna och är nu satt på antibiotika, smärtlindring, vila och kärlek! 💗

Lorenzo visade sig vare en tamkatt, han njuter nu av våra klappar och vill kela mest hela tiden! 💕 Han söker ett hem där det finns en snäll kattkompis och där han får gå ut så småningom.

Lorenzo provbor nu hos en familj som har kattkompisar!

lorenzo. flyttarjpg

Lorenzo Mazarati i bloggen

Lorenzo Mazarati fakta

Bokningsstatus: Bokad
Ålder: 6 år
Kön: Hane
Placering: Jourhem
Kattens behov: Extra kärlek Behöver kompis Utekatt