Kalender 2021

Kalender 2021

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp kalendern nu!

Familjens kom ihåg-kalender 2021

Familjens kom ihåg-kalender 2021

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp din familjekalender nu!

Det finns inga vildkatter!

Det finns inga vildkatter

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp vår bok nu!

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Vill du ta hand om mig?

Våra katter

Meja Grynet

2020-12-19

Meja har nu blivit en del av Rindöfrarmen – Family! Hon har blivit Englas nya vapendragare sedan Lilla -Grå tragiskt nog gick bort i  höstas. Meja stortrivs och har blivit nära med både Engla och Sammi. Meja är nu lycklig och trygg!

Meja, Sammi Engla

Om Meja:

Meja har varit synlig i ett radhus område till och från sista åren. Förra sommaren gick hon runt ock skrek (löpte) och de boende i området lappade länge och brett efter ägare utan att hitta någon och ingen lyckades komma henne nära nog för att kolla om hon var ID-märkt/chippad.

Under vintern sågs hon sporadiskt och nu i våras började det om, hon gick runt och löpjamade nätterna igenom, det lappades åter efter eventuell ägare men inget napp denna gång heller så vi fick frågan att ta in henne vilket vi sa ja till, då en okastrerad hona inte ska gå ute med risk att föda sina ungar ute.

Tyvärr var hon inte chippad vid upphittandet. Hon var stressad till start men slappnar av lite mera för var dag som går. Meja har nog drivit runt hemlös ett bra tag.

Hon fick vila ut i ett av våra jourhem först, men har nu kommit in till katthemmet. Meja var först lite skeptisk mot oss men har nu tinat upp och låter sig mysas med! Meja älskar andra katter och trivs bra på katthemmet med alla nya kompisar! 😊

Meja Grynet i bloggen