Det finns inga vildkatter!

Det finns inga vildkatter

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp vår bok nu!

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Vill du ta hand om mig?

Våra katter

Micke Kotteland

Det upptäcktes en stor koloni hemlösa katter i Kolbäck. Det uppskattades vara runt 60 talet katter i bedrövligt skick, katterna hade löss, öronskabb och var enormt magra. Det blev ett Länsstyrelse ärende och frågan om hjälp gick till familjen Kotteland i Västerås som i sin tur frågade Stockholms Katthem.

Infångningen påbörjades direkt, mammor och ungar prioriterades och ett stort antal fick hjälp snabbt att komma in till Stockholms Katthem som stod redo. Flertalet Svekatt katthem har hjälpts åt såsom Arboga, Södertälje, Kattstallet och vi för att försöka få in alla av katterna.

Micke kom in till oss ihop med några släktingar. Han och Oliver var nära vänner och låg alltid tillsammans. Men Oliver finns tyvärr inte med oss längre.. Micke är klapptam men var länge lite blyg och försynt. Men nu helt nyligen har han poppat! :-) Han far runt och leker med sin nya bästa vän Eliott och vi ser gärna att de får flytta tillsammans till ett eget hem! Micke älskar rastgården och behöver en rastgård eller en stor nätad balkong i sitt nya hem alt gå ut i en väldigt lantlig och trygg miljö så småningom.

Mickes bäste vän Hennings hälsa är lite svajig och vi behöver ha Henning nära katthemmet. Men vi ville ändå ge dem alla chansen att få uppleva hemmiljö och möjligheten att få gå ut igen i en trygg miljö så de bor nu hos en familj tillsammans.

micke

Micke bor med sin vänner Henning & Eliott på en gård på Skarpö. Där får de gå ut i en underbar miljö och de trivs fantastiskt bra hos sin jourhemshusse som tar väl hand om dem och skämmer bort dem efter bästa förmåga!

Henning & Co 2

Henning & Co 4

Henning & Co 3

Micke Kotteland i bloggen

Micke Kotteland fakta

Bokningsstatus: Ej bokningsbar
Ålder: 6 år
Kön: Hane
Placering: Jourhem
Kattens behov: Innekatt Extra kärlek Behöver kompis Utekatt