Det finns inga vildkatter!

Det finns inga vildkatter

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp vår bok nu!

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Vill du ta hand om mig?

Våra katter

Mr Grey

2019-12-10

💕 Mr Grey har hittat sitt ¨föralltidhem¨ hos en kärleksfull familj i Åkersberga där han kommer att få gå ut till våren. Ha ett underbart liv tillsammans! Kramar från oss på katthemmet och från jourmatte! 💕

Om Mr Grey:

Mr Grey gick runt i ett bostadsområde i Märsta och såg mager och eländig ut. Några kvinnor i området uppmärksammade honom och förstod att han inte hade det bra. De började söka efter hans ägare utan att hitta någon.  Han såg allt sämre ut så de beslutade sig för att ta in honom då det var tydligt att han behövde hjälp. Väl inne så såg de att han hade sår och bölder över hela kroppen, de tog med honom till veterinär och såg till att han fick mat och mediciner för att läka. Vi upphittandet var han både omärkt och okastrerad så de såg till att han blev kastrerad, id-märkt samt fick sina grundvaccinationer.

Han hade avslagna hörntänder och behövde tandvård så när han hade vilat upp sig så såg de till att han fick den tandoperation han så väl behövde. Nu mår äntligen Mr Grey bättre men behövde få komma till ett hem då upphittarna bara kunde ha honom tillfälligt så de bad oss om hjälp och vi sa ja.

Mr Grey behövde få vara i varm och lugn hemmamiljö så han flyttade hem till en tjej som adopterat två snälla katter från oss. Mr Grey är kelig social och lekfull! 💜 Han längtar efter ett eget kärleksfullt hem där han får gå ut igen så småningom.

💕 Mr Grey provbor nu hos en familj i Rydbo 💕

Mr Grey 1