Det finns inga vildkatter!

Det finns inga vildkatter

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp vår bok nu!

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Vill du ta hand om mig?

Våra katter

Mr Henning

Henning är infångad i ett lantligt beläget bostads-område utanför Gnesta. En boende i området hade uppmärksammat Henning då han såg ovårdad ut och hade en gigantisk tova på ryggen. Hon förstod att han behövde hjälp och hörde sig för bland sina grannar och efterlyste en ägare men utan resultat. Tydligen har Henning gått hemlös i området under flera år.

Henning fångades in och fick komma till oss. Väl inne visade hans sig vara både omärkt och okastrerad. Henning var förvildad efter sina år som hemlös ute men nu älskar han att bli klappad – han har någon gång haft ett hem, för länge sedan.

Henning har funnit sig väl till rätta på katthemmet och fått många goa vänner som han gärna umgås med och ligger nära!  Henning är en snäll mysprins som myser runt på katthemmet med sina vänner!

Hennings hälsa är lite svajig och vi behöver ha honom nära katthemmet. Men vi ville ändå ge de tre vännerna chansen att få uppleva hemmiljö och möjligheten att få gå ut igen i en trygg miljö så de bor nu hos en familj tillsammans.

Henning

Henning och hans lilla flock (Eliott & Micke) får bo tillsammans på en gård på Skarpö. Där får de gå ut i en underbar miljö och de trivs fantastiskt bra hos sin jourhemshusse som tar väl hand om dem och skämmer bort dem efter bästa förmåga!

Henning & Co

Henning & Co 2

Henning & Co 3

Henning & Co 4

Mr Henning i bloggen