Det finns inga vildkatter!

Det finns inga vildkatter

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp vår bok nu!

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Vill du ta hand om mig?

Våra katter

Neo Essa

2019-11-01

💕 Neo och hans söner Leith & Kevin blir kvar hos sin jourhusse! Tanken var att de skulle bo där tills ett permanent hem dök upp men tiden gick och när det till slut dök upp ett passande hem så insåg jourhusse att han inte kunde skiljas från dessa ljuvliga killar… 😍 Vi kan inte tänka oss en bättre husse för dessa grabbar så vi tycker att det var ett mycket bra beslut! Tack Joakim de kan inte få det bättre än hos dig! 💕

Om Neo:
Neo kom in till oss tillsammans med sina söner Leith & Kevin då matte ej längre kunde ta hand om dem och sökte vår hjälp. De har levt som innekatter med balkong i ett väldigt lugnt hem hos sin matte men varit ute lite på innergården. De är lite blyga men är alla sociala och keliga när de känner sig trygga med sin människa.
Neo & söner söker nu ett nytt hem dit de alla får följas åt – hemmet ska vara lugnt, kärleksfullt och tryggt. Det ska finnas en nätad balkong eller altan så som de är vana. Med tiden kan de lära sig att bli utekatter om det är i en bra utemiljö som är lugn och trygg.

Neo är lugn och social han vårdar sina söner och älskar dem högt. De älskar att busa och leka tillsammans! Neo är ju själv fortfarande en ungkatt trots att han är pappa..

Familjen bor i jourhem i väntan på eget hem!

Essa

Neo Essa i bloggen