Kalender 2019

Kalender 2019

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp kalendern nu!

Familjens kom ihåg-kalender 2019

Familjens kom ihåg-kalender 2019

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp din familjekalender nu!

Det finns inga vildkatter!

Det finns inga vildkatter

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp vår bok nu!

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Vill du ta hand om mig?

Våra katter

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Ninna SeeMe

2018-11-17
Vår älskade Ninna har fått somnat in pga av sjukdom. Från att ha varit en liten skugga på katthemmet växte du genom åren och tog allt större plats. Och efter en lång tid i jourhem tillsammans med din vän Emilia hade ditt självförtroende växt ännu mer, din självklara plats var nu i köket där du satt på köksbordet och med hög stämma – uppfordrande gjorde det klart för oss att du behövde något gott! Kyckling var din favorit. Ninna – köket ekar nu tomt… Du är djupt saknad av oss alla men främst av din bästa vän i livet Emilia. Vi lovar att ta hand om henne till dess ni möts igen…
Om Ninna:
Ninna kom in till oss tillsammans med sin bror Mandus, de kom från en kattkoloni i Solna. De båda var mycket skeptiska till oss när de kom in vilket inte var så konstigt med tanke på att de är födda ute. Ninna har tagit lång tid på sig men har gjort stora framsteg sista året.

Ninna är förtjust i god mat och blir så glad när hon blir sedd och får lite extra… Vi jobbar med hennes socialisering men känner starkt att detta lilla hjärta behöver få komma till en lugn och skön hemmamiljö hos någon som har mycket tid, tålamod och kärlek att ge henne.

Ninna behöver få bli bortskämd och få ta plats, hon har till vår stora glädje blivit mycket tuffare och kommer nu och tigger godsaker på köksbordet och jamar högt när vi inte uppmärksammar henne! . Kan du tänka dig att öppna ditt hem för Ninna?

Ninna söker ett hem tillsammans med sin bästa vän Emilia

Ninna Emilia

Ninna SeeMe i bloggen