Det finns inga vildkatter!

Det finns inga vildkatter

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp vår bok nu!

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Vill du ta hand om mig?

Våra katter

Pancho Trike

Bokad

Pancho kom in tillsammans med kompisen Bastian från Gästrike Katthem. Han dök upp i ett bostadsområde och gick in i kattluckor för att stjäla mat och bråkade med katterna i området. Men fick hjälp av Gästrike katthem att komma in i trygghet. Gästrike katthem frågade oss efter en tid om vi kunde ta över dessa två killar då de kände att de inte hade någon bra placering för dem och ont om platser, de tänkte även att Pancho behövde ett miljöombyte för att utvecklas mer. Vi sa ja och båda killarna kom hit.

Pancho har utvecklats mycket på den korta tid han varit här. Vi tror absolut att Pancho har haft ett hem någon gång men blivit förvildad under sina år som hemlös.
Han känns helt trygg med att vi rör oss omkring honom, och är det väldigt lugnt så får vi även klappa lite försiktigt. Vi kan se att han inte är helt ovan vid det men han har fortfarande kvar lite vaksamhet och går ofta iväg. Han tycker väldigt mycket om andra katter och kelar gärna med dem speciellt med Gus. Han behöver få flytta med en vän från katthemmet till sitt framtida hem. 😻 Hemmet bör vara lugnt utan småbarn.

pancho 1

 

Pancho Trike i bloggen

Pancho Trike fakta

Bokningsstatus: Bokad
Ålder: 7 år
Kön: Hane
Placering: På katthemmet
Kattens behov: Extra kärlek Behöver kompis Utekatt