Det finns inga vildkatter!

Det finns inga vildkatter

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp vår bok nu!

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Vill du ta hand om mig?

Våra katter

Panter of Tensta

Panter har levt som hemlös i Tensta. Han och hans syskon har blivit matade av en man sedan de var små.

Trots att de är födda ute så är de är inte helt ovana vid att ha människor omkring sig men då de inte har blivit så bra behandlande av ungdomar i området så är de fortfarande rätt vaksamma och förtroendet för människor har fått sig en rejäl törn.

Panter kom in med sina bröder Zeke och Wiggo och var i början den osäkraste av bröderna. Vi gav dem tid att landa på katthemmet i lugn och ro innan vi börjar med socialiseringsövningar och det var de tacksamma över! :-)

Panter gillar verkligen andra katter och andra katter gillar honom, han sover alltid med någon annan nära sig. Han har utvecklats enormt och gått från en spottande och fräsande katt till en (ibland fräsande) kille som helt klart har glimten i ögat. Panter vill flytta till en lugn familj där det gärna får finnas andra tama katter som han kan lära sig av. Med i bagaget vill han absolut ha sin brorsa Zeke det är hans bästa vän i livet! De vill bo som innekatter med en naturnära nätad altan/balkong.

Panter har gjort stora framsteg han kan nu ta godis fint från handen! :-) Och är det lugnt på katthemmet så är det också ganska skönt att bli kliad med klapp-pinne hälsar han! Han hänger nu alltid i köket på eftermidagen för att tigga lite x-a godsaker!

Panter of Tensta i bloggen

Panter of Tensta fakta

Bokningsstatus: Bokningsbar
Ålder: 11 år
Kön: Hane
Placering: På katthemmet
Kattens behov: Innekatt Extra kärlek Behöver kompis
Skicka intresseanmälan