Det finns inga vildkatter!

Det finns inga vildkatter

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp vår bok nu!

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Vill du ta hand om mig?

Våra katter

Paul O’Brian

2020-02-29

Paul & Jerry är nu adopterade av sin provbofamilj i Sollentuna! De älskar sitt nya liv och sin familj och varandra! Tänk så bra det kan bli fina killarna! Stor kram från oss alla på Katthemmet!

Paul & Jerry Paul & Jerry säger Hej då!

Om Paul

Paul kommer från en stor kattkoloni i Salbohed. Han kom in tillsammans med Jeff och Bob. En äldre dam hade några katter och sen gick det helt över styr då hon inte kastrerade dem och till slut hade en större koloni av katter bildats…

De fick inte den omvårdnad de behövde och mådde inte alls bra. De gick bl.a. omkring med obehandlad öronskabb. Länsstyrelsen utfärdade ett djurförbud och fattade beslut om att katterna skulle omhändertas och omplaceras. De tog kontakt med Svekatt för att få hjälp av katthem som har vana av förvildade koloni-katter för att dessa katter ska få bästa möjlighet till hjälp och rehabilitering och sedan framtida goda liv.

Paul är en blyg, försiktig men helt klapp-tam kille. Han är en mycket snäll och omhändertagande katt som tar sitt fulla ansvar för de små pysslingar som kommit under hans tassars beskydd. Han leker, tvättar och myser med dem som behöver honom! 

Paul vill ha ett lugnt och kärleksfullt hem tillsammans med någon vän från katthemmet. Han vill gärna få gå ut så småningom eller ha en rastgård.

Paul provbor nu tillsammans med adoptivsonen Jerry hos en familj i Sollentuna.

 

 

Paul O’Brian i bloggen