Det finns inga vildkatter!

Det finns inga vildkatter

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp vår bok nu!

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Vill du ta hand om mig?

Våra katter

Pepino Suerte

Bokad

Pappa Pepino med barnen: Shy, Merle, Marlon & Fred hade sökt skydd i en vägtrumma längs en avlägsen grusväg utanför Rimbo. Larmet kom till oss om att det fanns katter där och efter kartläggning om hur många de var så påbörjades operation infångning och hela familjen fick komma in till oss.

Ingen mamma hittades och huruvida Pepino är pappa till dem eller bara tagit hand om dem vet vi inte. Han beter sig i alla fall som en mycket ansvarig kattpappa och ungarna älskar honom. I området finns några gårdar och ett par hus men ingen av dem känner till kattfamiljen så det är uppenbart att de sannolikt är dumpade då de alla är helt tama och vana vid hantering… 😟

Nu får de vila upp sig efter kastrering. Pepino är sliten men innerligt tacksam för att vara inne, allt han vill är att vi ska klappa på honom och älska honom – och det gör vi… 💚 Pappa flyttar med sin son Shy, de två är väldigt tajta!

Pepino Suerte fakta

Bokningsstatus: Bokad
Ålder: 4 år
Kön: Hane
Placering: På katthemmet
Kattens behov: Extra kärlek Behöver kompis Utekatt