Det finns inga vildkatter!

Det finns inga vildkatter

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp vår bok nu!

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Vill du ta hand om mig?

Våra katter

Phail Rönn

2020-11-06

💕 Phail hittade ett nytt hem hos ett par i hus på landet. Där trivs hon bra och får snart börja gå ut! 💕

Om Phail:
Phail kommer in till oss för omplacering då husse & matte ska flytta från villan till lägenhet och Phail vill fortsätta att få gå ut så som hon är van. Hon är blyg mot främmande men när man väl har lärt känna henne så är hon väldigt kelig och tillgiven. Phail är katt och vill gärna själv bestämma när det är dags för kel.😉

Phail är inte van vid andra katter, hundar eller barn. Hon skulle behöva komma till ett hem med en eller två vuxna där hon med lätthet kan vistas både ute och inne. Phail har inget stort revir utan rör sig runt huset där hon bor men är aldrig särskilt långt borta. Hon kommer när matte & husse ropar och visslar litet. Hon är också duktig på att akta sig för trafik och är ingen stor jägare av fåglar och möss.

Phail är duktig på att säga till (mjau) när hon vill ha mat och vill gå ut och när hon har varit på lådan. Där ska det vara rent! Hon har inget stort revir utan rör sig runt huset där hon bor men är aldrig särskilt långt borta och kommer när man ropar och visslar.

Phail söker ett lugnt tryggt hem hos några som är hemma mycket.💕

Phail provbor nu hos en ny familj!

Phail 2