Det finns inga vildkatter!

Det finns inga vildkatter

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp vår bok nu!

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Vill du ta hand om mig?

Våra katter

Ruben Sudd

Bokad

💕 Grattis Ruben! Nu börjar livet som älskad familjemedlem. Nu har du fått ett
¨föralltid hem¨ som kommer att ta väl hand om dig så som om du drömde om de åren du var hemlös… Ha ett underbart liv fina Ruben!
💕

Om Ruben:
Ruben dök upp och bosatte sig sen under trappan på ett hus i ett villa område. Upphittaren eftersökte ägaren via lappar och annonser men tyvärr utan resultat. Ruben var tam men okastrerad och omärkt. Boende i området hade lagt märke till honom under ett års tid då han drev runt och sökte skydd och mat.

Nu är Ruben hos oss och söker ett nytt kärleksfullt hem. Ett hem där det inte finns småbarn då han kan säga ifrån när han inte vill. Han gillar andra katter och hundar är ok!

Vi vet ej säkert om han vill gå ut igen eller ej, ännu så länge är han nöjd att sitta i ett nätat fönster.  Men med tanke på hans unga ålder tror vi att han skulle må bra av att få gå ut så småningom även om det måste dröja kanske till nästa vår så att han verkligen känner sig trygg i sitt nya hem.

Ruben är en charmig och kelig kille som har mycket att ge sina nya människor i utbyte mot ett nytt tryggt och kärleksfullt ¨föralltidhem¨! 💙

Ruben är nu bokad av sitt jourhem!