Det finns inga vildkatter!

Det finns inga vildkatter

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp vår bok nu!

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Vill du ta hand om mig?

Våra katter

Sally Braveheart

Sally kommer från en stor kattkoloni av hemlösa katter i Tensta, där hon och hennes ungar levde ett otryggt och farligt liv. Vi blev larmade om kattfamiljen då ungdomar i området trakasserade dem och petade med pinnar ner i hålan där de hade sökt skydd. Så de fångades snabbt in och fick åka raka vägen till ett jourhem i väntan på en plats hos oss.

Sally visade sig, efter en tid på katthemmet, till vår förvåning vara klappbar om vi närmar oss försiktigt och varsamt. Vi som trodde att hon var född ute! Hon är helt förståeligt fortfarande på sin vakt, då hennes hårda liv där ute har gjort att hon har förlorat förtroendet för oss människor, så vår uppgift nu är att vinna det åter.

Sally njuter i alla fall av att vara inne i trygghet och värme och av alla mjuka liggbäddar på katthemmet. Vi önskar henne ett nytt hem hos en familj som har mycket tålamod och kärlek att ge!

Efter en tid i ett kärleksfullt jourhem tillsammans med vännen Vega blev Sally lugnare och mer tillfreds.

Sally har behandlas mot en infektion i munnen p.g.a. hennes dåliga tänder men mår nu mycket bättre!  Hon och Vega har kommit ifrån varandra och Sally hänger mest i rastgården med vännerna Panter, Henke och gänget.

Sally önskar sig ett lugnt och tryggt hem med någon av sina vänner på katthemmet och där vill hon ha en in-nätad balkong eller altan för hon älskar att vara ute i rastgården!

 

 

Sally Braveheart i bloggen

Sally Braveheart fakta

Bokningsstatus: Ej bokningsbar
Ålder: 11 år
Kön: hona
Placering: På katthemmet
Kattens behov: Innekatt Extra kärlek Behöver kompis