Kalender 2022

Kalender 2022

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp kalendern nu!

Familjens kom ihåg-kalender 2022

Familjens kom ihåg-kalender 2022

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp din familjekalender nu!

Det finns inga vildkatter!

Det finns inga vildkatter

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp vår bok nu!

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Vill du ta hand om mig?

Våra katter

Santino von Rox

Bokad

Santino hade gått hemlös länge ute på landet. Han började söka sig till ett hus som hade en annan katt, tiggde mat men var skygg och gick inte att komma nära. Upphittaren hörde sig för bland de få gårdar som fanns i området, flera visste vilken katt hon menade då han hade setts under flera år men han tillhörde inte någon av dem. De sa att han var en hemlös katt. Upphittaren förstod då att Santino behövde hjälp och hon bad oss att hjälpa honom. Det visade sig att Santino var mycket svårfångad men så till slut gick han äntligen in i fällan och är nu inne i tryggheten på katthemmet. Santino var både okastrerad och omärkt vid upphittandet. Vi kunde se i hans ögon att han varit någons katt någon gång. Han var vaksam men inte rädd för oss!

Santino fick flytta till jourhem där han utvecklades massor och tycker inte längre att kylskåp och påsar är jättekonstiga saker. 😊 Han utvecklade även sin lekfulla sida och försökte busa med en av de äldre kattdamerna i jourhemmet men lite för burdust.

💕 Santino/Tino är nu en mycket kelig och mysig kattherre som älskar att bli borstad! Men han behöver ändå att man är lugn med honom och det är lite på hans villkor när han vill kela. Han är fortfarande inte bekväm med att bli lyft och behöver träna på det i hemmiljö.

Santino bor nu på katthemmet och är redo att flytta till ett eget hem. Han söker ett lugnt hem utan småbarn ihop med någon av sina vänner på katthemmet och där de på sikt får gå ut igen i en trygg utemiljö (han är van vid lantlig miljö och vill gärna ha det igen!) 💕

Santino myser!

 

 

 

Santino von Rox i bloggen

Santino von Rox fakta

Bokningsstatus: Bokad
Ålder: 10 år
Kön: Hane
Placering: På katthemmet
Kattens behov: Extra kärlek Behöver kompis Utekatt