Det finns inga vildkatter!

Det finns inga vildkatter

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp vår bok nu!

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Vill du ta hand om mig?

Våra katter

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Serafina Goodyear

2019-05-11

Serafina har nu bott in sig hos sin provbomatte i Täby – de är ett team och tänker bli sambos för gott! Vi önskar er allt gott! Kramar från oss alla på Katthemmet!

Om Serafina:
Serafina hade levt hemlös på en däckfirma i Rotebro ihop med sin familj (pappa katt samt sina två ungar). Hon, pappan och syster fångades in först och fick komma till Kattstallet men när det var dags för sonen Amir så var de fullbelagda pga ett stort antal katter från ett dödsbo och de hade ingen möjlighet att ta in Amir.

Vi blev tillfrågade om vi kunde hjälpa honom. Vi kände direkt när han kom in att det var så sorgligt att han pga av omständigheterna särats från resten av sin familj – vi kontaktade Kattstallet och frågade om vi kunde få ta över mamma Serafina och resten av familjen. Dottern Melody var redan bortadopterad men Serafina och pappa Abbas kom in till oss och fick återförenades med sonen AmirSerafina var lite blyg, men helt klapptam. Hon hade dock levt ett hårt liv –  flertalet tänder var trasiga och saknades. Hon hade ett skadat öga och var troligen helt blind på det.

Vi opererade bort Serafinas öga som orsakade henne mycket besvär och hon fick ta bort alla onda tänder – Tack vare Lilla Loppans fond hade vi råd med operationerna! Och Serafina mår nu så mycket bättre!

Efter att ha varit försiktigt klappbar sedan hon kom in har hon som genom ett trollslag förvandlats till en spinnande och kelsjuk tamkatt! Det hände över en natt – hon bestämde sig helt enkelt att visa att hon minsann var en tamis!

Serafina visar oss med all tydlighet att hon inte vill dela på uppmärksamheten – hon vill ha sin människa för sig själv så hon söker ett eget kärleksfullt hem där hon får bo som ensamkatt hos någon som kan ge henne all den kärlek och närhet hon längtar efter!

Sarafina älskar att vara i rastgården.  Hon behöver en rastgård i sitt nya hem eller få gå ut i ett mycket lugnt område.

 

 

 

 

 

 

Serafina Goodyear i bloggen