Kalender 2019

Kalender 2019

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp kalendern nu!

Familjens kom ihåg-kalender 2019

Familjens kom ihåg-kalender 2019

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp din familjekalender nu!

Det finns inga vildkatter!

Det finns inga vildkatter

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp vår bok nu!

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Vill du ta hand om mig?

Våra katter

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Shirley Jarl

2018-02-17

Shirley har hittat hem

Grattis lilla hjärta Bättre än så här kunde det väl inte bli!
Shirley har fått ett lugnt och tryggt hem ute på landet. Hon har fått en kattkompis och en matte och husse som kommer ta väl hand om henne och när hon är redo så kommer hon för första gången i sitt liv få gå ut i en vacker och trygg miljö 

Om Shirley

Shirley kommer ursprungligen från ett dödsbo. Vi blev kontaktade av ett LSS boende som berättade att en av de boende där hade tagit hem henne till sig  några veckor tidigare.

Katten/Shirley som antagligen var väldigt skärrad av flytten hade snabbt tagit sig in under diskbänken och ner under golvplankorna och sedan dess hade de inte sett katten. Hon låg och tryckte därunder och stanken av kiss blev allt påtagligare. Ibland vågade hon sig upp på nätterna för att äta lite och nån gång för att gå på lådan. Personalen insåg till slut att de måste göra något och kontaktade oss. En fälla riggades i lägenheten och efter ett dygn gick Shirley in i den och blev körd raka vägen till Katthemmet.

Vi fick veta att hon haft en vän i sitt ursprungliga hem men som blivit placerad på annat håll, vi har försökt att nå de som har den katten så att de kunde återförenats men det har tyvärr inte lyckats.

Shirley är lite blyg i nya miljöer men är en helt tam och en väldigt rar och kelig liten tjej som nu söker ett eget hem där det bor en snäll kompis. 

 

 

Shirley Jarl i bloggen