Det finns inga vildkatter!

Det finns inga vildkatter

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp vår bok nu!

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Vill du ta hand om mig?

Våra katter

Sixten Linné

2019-08-02

Tänk att livet kan va så gott! Eller hur Sixten? Nu har du allt du bara kunnat drömma om hos din nya kärleksfulla familj i hus på Djurö… Livet leker! Många kramar från oss alla!

Om Sixten:

Sixten har gått hemlös i Akalla troligen sedan slutet på förra sommaren. Under hela vintern har han figurerat på flertalet fb sidor där man eftersökt ägare utan att hitta någon. Lappar i området har heller inte hjälpt. Till slut var det en tjej som tog in honom då han började bli allt magrare och det stod klart för henne att han inte hade något hem då han tillbringad all sin tid under och på en altan i området. Han var både omärkt och okastrerad vid upphittandet. Dock blev upphittarens honkatt så stressad av hans sällskap så upphittaren bad oss om hjälp att ta hand om honom.

Sixten är en ung, busig katt-kille som älskar klappar och kel och att bli buren på och att sitta på axeln! :-) Han söker ett tryggt hem som ensamkatt eller där det finns en tuff och lekfull kompis som kan bli hans storebror (då Sixten behöver lite ledning i livet..) och där det finns fina utegångsmöjligheter i trygg miljö. Kattvana barn är helt ok och roliga att leka  med, hälsar han! 💚

Sixten provbor nu hos en barnfamilj på Djurö.

sixten ny 3


Sixten Linné i bloggen