Det finns inga vildkatter!

Det finns inga vildkatter

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp vår bok nu!

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Vill du ta hand om mig?

Våra katter

Sören Lind

2019-12-05

💕 Sören fick provbo hos en kattälskande familj i radhus i Täby och det dröjde inte länge så kände han sig som hemma! Till våren kommer han att få en nätad rastgård att gå ut i. Ha ett underbart liv tillsammans!  💕

Om Sören:

Upphittaren berättar att Sören hållit till vid deras fastighet i några år. De senaste månaderna hade de sett honom nästan dagligen. De uppfattade att han var aggressiv mot deras katter och de hade kontaktat flera katthem, men inte fått hjälp.

Vi fick en plats ledig och Sören är nu inne i värmen hos oss och det visade det sig att han var både omärkt och okastrerad.

Sören var tam men lite försiktig och blyg efter åren som hemlös ute. Men nu han låter sig gärna klappas och kelas med! Han har problem med relationen till vissa katter och med andra går det bra… Det måste vara rätt kemi för att det ska fungera med kompis. På katthemmet tyr han sig mest till de äldre katt gubbarna så en äldre kattkompis från katthemmet är nog den bästa matchen!

Sören har bott några månader i jourhem hos en av våra volontärer och där har han utvecklats massor! Hon upplever att han vill få gå ut i rastgård eller på riktigt i en trygg miljö.
Sören 2

Sören provbor nu hos en familj i Täby!

 

Sören Lind i bloggen