Kalender 2021

Kalender 2021

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp kalendern nu!

Familjens kom ihåg-kalender 2021

Familjens kom ihåg-kalender 2021

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp din familjekalender nu!

Det finns inga vildkatter!

Det finns inga vildkatter

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp vår bok nu!

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Vill du ta hand om mig?

Våra katter

Sotis Jonason

Vi fick vi larm från en kvinna som berättade att en tovig, mager och haltande katt hade sökt sig till hennes grannes hus. Vi tog in honom akut och han var en hjärteklämmande syn. Tovig, smutsig och ostadig på bakbenen speciellt det ena benet släpade efter honom. Vi hittade inga tecken på att det var en ny skada, det är en gammal skada som han levt med, (hans tass var iskall, blodcirkulation var väldigt dålig).

Sotis som vi kallar honom spann sig igenom vår undersökning, vi rakade bort all tovig päls på hans bakdel där han ej kommit åt att tvätta sig själv på länge. Sotis mjölktrampade och valde sedan den mjukaste bädden att vila sin trötta kropp i och somnade nöjd och mätt.

Då han var kastrerad men omärkt lade vi ut en efterlysning efter en eventuell ägare. Det visade sig att han bodde i närheten där han hittats! De har dock inte förstått hans dåliga kondition och hur allvarligt han tillstånd var, vi bad om att få ta hand om honom i stället och ge honom det han behöver, vilket de sa ja till. Vilket vi självklart gärna gör! Fina Sotis ska inte behöva genomlida en dag till ute med sina smärtor och stressen över att inte kunna fly från faror. Han är nu inne i trygghet och värme och får den omvårdnad och kärlek han behöver för resten av sitt liv!

Välkommen till oss Sotis du är ett litet hjärta – vi kommer att ta hand om dig nu!

💕Sotis bor nu i ett kärleksfullt jourhem så att vi kan tillgodose hans behov och ha koll på hans hälsa. Han njuter i fulla drag!💕

 

 

Sotis Jonason fakta

Bokningsstatus: Ej bokningsbar
Ålder: 17 år
Kön: Hane
Placering: Jourhem
Kattens behov: Innekatt Extra kärlek Senior katt