Det finns inga vildkatter!

Det finns inga vildkatter

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp vår bok nu!

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Vill du ta hand om mig?

Våra katter

Stina North

Stina hade gått hemlös länge och fött ungar varje år. Hon var sliten och trött. För något år sedan fick hon äntligen hjälp och kom in till Norrtälje katthem med två av sina kullar, där hon blev kastrerad. Efter en tid på katthemmet så placerades hon i ett jourhem men tragiskt nog rymde hon därifrån och hade sedan dess varit på rymmen.

Men så dök hon plötsligt upp vid fällan för en annan katt vi  försökte fånga in. Då vi visste att hon var på rymmen fångades hon in och i ö.k. med Norrtälje katthem så blir hon kvar hos oss. Stina har sannolikt haft ett hem någon gång för länge sedan, hon tycker om att bli klappad och borstad bara man närmar sig lugnt. Vi ger henne nu tid att vänja sig vid att vara inne och hon har fått en kompis att dela box med. 💕

Nu har Stina flyttat ut på katthemmet och hon trivs som en fisk i vattnet och går med sin lilla svans högt i vädret och myser! 😊 (Stina har en halvsvans).

Stina North fakta

Bokningsstatus: Bokningsbar
Ålder: 10 år
Kön: hona
Placering: På katthemmet
Kattens behov: Extra kärlek Behöver kompis Utekatt
Skicka intresseanmälan