Det finns inga vildkatter!

Det finns inga vildkatter

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp vår bok nu!

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Vill du ta hand om mig?

Våra katter

Tanja Snow

Bokad

Tanja har levt som hemlös ihop med flertalet andra katter i ett nerlagt Industriområde i Rågsved. Ett annat katthem fick in larmet om katternas öde. Det var en kattkoloni på ca 20-30 katter.

snösätra

Området var riktigt ruffigt med plåtskjul, bilvrak, skräp och skumma typer. De roade sig med att skjuta prick på katterna och köra över små kattungar med flit. Flera katthem hjälptes åt att ta in alla katter där, Tanja, Omar och Oliver fick komma till oss.

Tanja var högdräktig när hon kom in och fick åka till ett av våra duktiga jourhem där hon i lugn och ro fick föda sina små. Hon var en mycket snäll och god mor och nu när alla barnen flyttat till egna hem har Tanja kom in till oss på katthemmet.Tanja har haft ett hårt liv och förtroendet för människor låg inte på topp.

Vi gav henne tid, kärlek och god mat och det har gjort underverk! Tanja har nu blivit så mycket lugnare och tryggare, hon ligger lugnt framme och törs röra sig på katthemmet fast vi är där!Hon låter sig försiktigt klappas med boll pinne och tar godis från handen utan rädsla.

Tanja vill flytta med någon av sina vänner till ett lugnt och kärleksfullt hem där det finns en in-nätad balkong eller altan.

Tanja provbor nu tillsammans med Eskil hos familjen där Tanjas släkting Oliver Snow bor i Åkersberga. Familjen bor i hus och ska bygga rastgård!  😍

 

 

 

 

 

Tanja Snow i bloggen

Tanja Snow fakta

Bokningsstatus: Bokad
Ålder: 9 år
Kön: hona
Placering: Jourhem
Kattens behov: Innekatt Extra kärlek Behöver kompis