Kalender 2020

Kalender 2020

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp kalendern nu!

Familjens kom ihåg-kalender 2019

Familjens kom ihåg-kalender 2020

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp din familjekalender nu!

Det finns inga vildkatter!

Det finns inga vildkatter

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp vår bok nu!

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Vill du ta hand om mig?

Våra katter

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Tilda Tipp

Bokad

Tilda kommer från Tveta tippen i Södertälje där ett stort antal katter lever hemlösa. Flera katthem gick ihop och försöker nu hjälpa dessa katter då miljön är allt utom lämplig! En helt fruktansvärd miljö för katter att leva i med stora maskiner som de kan krossas av i sin jakt på mat  bland soporna på sopberget.

Tilda kom in tillsammans med Timmy, de fick bo i ett av våra jourhem de första veckorna för att sedan komma in till oss på katthemmet. Hon var i början blyg och rädd och fräste åt oss – men Tilda har nu utvecklas och visat sitt rätta jag!

Hon är en tuff tjej som älskar att busa och hitta på rackartyg! Lilla Tilda som faktiskt är klapptam bara man börjar med boll vippa först och när hon ligger och myser i en bädd. Tilda behöver ett hem där det finns en passande buskompis men obs.. Bara hon får vara den som bestämmer! För hon är en tjej med mycket skinn på nosen som inte dras sig för att ge de andra katterna en smäll i matsituationer (vilket beror på att hon antagligen fått kämpa hårt för maten när hon var hemlös)… Tilda vill flytta med sin pappa Torsten till ett lugnt och kärleksfullt hem.

Torsten och Tilda blev adopterade av en familj där de trivdes bra men dessvärre så började Torsten mobba familjens andra hankatt så Torsten och Tilda måste komma tillbaka till oss. Men glädjande nog blev de ombokade direkt och flyttar snart för att provbo igen!

Tilda

Tilda Tipp i bloggen

Tilda Tipp fakta

Bokningsstatus: Bokad
Ålder: 5 år
Kön: hona
Placering: Jourhem
Kattens behov: Extra kärlek Behöver kompis Utekatt