Det finns inga vildkatter!

Det finns inga vildkatter

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp vår bok nu!

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Vill du ta hand om mig?

Våra katter

Tintin Vik

2020-03-13

💕 Tintin blir nu adopterad av sin provbofamilj i Gustavsberg! Han trivs bra hos dem och har fått börja gå ut på äventyr! 😀 Ha ett underbart liv tillsammans! 💕

Om Tintin

Tintin dök upp vid ett hus i mitten på december. Han satt i buskarna utanför och jamade och krafsade på deras dörr när de var inne men varje gång de närmade sig så sprang han ängsligt snabbt därifrån. De hörde sig för med grannarna men ingenn kände till katten så efter några veckor kontaktade de oss och bad om hjälp då katten uppenbarligen var vilse.

Då han kändes väldigt desperat så fick han gå före kön och väl inne så visade han sig vara helt tam men tyvärr både omärkt och okastrerad. Vi har lagt ut efterlysning på vilse samt alla Facebook grupper i området och upphittaren har lappat men ingen ägare hittades.

Tintin är en mycket kelig och rar kille som nu söker ett nytt hem där han får gå ut så småningom och som ensam katt då han verkar ha svårt med relationer med andra katter. Tintin är väldigt energisk och busig (och svår fotad…) så han behöver bo hos en stor familj med mycket aktivitet! 😃

Tintin provbor nu hos en familj i Gustavsberg