Det finns inga vildkatter!

Det finns inga vildkatter

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp vår bok nu!

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Vill du ta hand om mig?

Våra katter

Thore Holm

Bokad

Thore har gått hemlös under många år i ett område i Nacka. Under de sista 5-6 år har han blivit matad av två äldre damer som även hade byggt ett isolerat frigolithus till honom att värma sig i när det var kallt.

En annan familj som bor i området hade sett honom under ca 10 års tid och trott att han kanske tillhörde någon, men när de började höra sig för så sa ryktet att han troligen ägdes av en äldre dam som dog för många år sedan. När de fick läget klart för sig – att han faktiskt var hemlös tog de kontakt med en familj de känner som är volontärer hos oss. Tore fick förtur då han är gammal och gått ute länge – inte en vinter till ute i kylan.💕 Han kom in i värmen och han kändes väldigt nöjd med det. Thore var försiktigt klapptam och mycket förtjust i god mat!

Thore är nu väldigt kelig och mysig när han känner sig trygg. Thore provbodde i några månader hos en familj där det fanns en honkatt. tyvärr så lät hon sig inte charmas av snygga Thore så han är tillbaka på katthemmet.

Thore vill bo med kattkompis som han får vara nära eller hos någon som är hemma mycket och få gå ut under ordnande förhållanden! 😊

Thore provbor nu i Solna hos en matte!

 

Thore Holm i bloggen

Thore Holm fakta

Bokningsstatus: Bokad
Ålder: 12 år
Kön: Hane
Placering: Jourhem
Kattens behov: Ensamkatt Innekatt Extra kärlek Behöver kompis Utekatt