Det finns inga vildkatter!

Det finns inga vildkatter

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp vår bok nu!

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Vill du ta hand om mig?

Våra katter

Truls von Görwel

Truls har gått hemlös i Viksjö under väldigt många år. Han har haft ett enormt stort revir och har varit ökänd för att ha slagits med andra katter. Som de flesta okastrerade hemlösa hanar har han fått kämpat för sitt revir och för sin överlevnad.

Truls har med säkerhet varit i området i ca 4-5 år men vissa säger att de tror sig sett honom längre än så, runt 10 år. Truls är tam så han har absolut haft ett hem någon gång men det är tydligt att det var länge sedan han fick kärlek och omsorg. Han var både omärkt och okastrerad vid upphittandet och enormt smutsig, pälsen hade hårda tovor på ryggen.

Truls fick sig ett välbehövligt bad och blev kastrerad, vaccinerad och id-märkt! 💙 Han behöver en familj som kan ge honom mycket kärlek och där han alltid är en självklar del av familjen. På katthemmet har det visat sig att han inte har några problem med andra katter men vi bedömer att han lika väl kan flytta som ensamkatt då människor är viktigast för honom. Så antingen till snäll kompis eller till någon som är hemma mycket!

Trots att Truls är en stor och stabil kille så har åren ute satt lite spår och han har varit lite sjuklig så nu bor han i jourhem i Åkersberga för kärlek och omsorg och där blir han med all förmodan kvar! 😍

Truls julmyser

Truls von Görwel i bloggen

Truls von Görwel fakta

Bokningsstatus: Ej bokningsbar
Ålder: 11 år
Kön: Hane
Placering: Jourhem
Kattens behov: Ensamkatt Innekatt Extra kärlek Behöver kompis Utekatt