Kalender 2019

Kalender 2019

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp kalendern nu!

Familjens kom ihåg-kalender 2019

Familjens kom ihåg-kalender 2019

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp din familjekalender nu!

Det finns inga vildkatter!

Det finns inga vildkatter

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp vår bok nu!

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Vill du ta hand om mig?

Våra katter

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Tusse Harder

2018-11-18

Tusse och sonen Stickan har nu blivit adopterade av sin provbofamilj. De har fått börja gå ut och trivs så som de alltid har bott där! Ha ett underbart liv tillsammans ! Kramar från oss alla!

Om Tusse

Tusse och hans son Stickan har bott de senaste 6 åren hos en äldre man i ett hus i skogen i Vallentuna Han tog själv hand om dem när de dök upp en sommar okastrerade och kontaktsökande i hans område. De var helt nya i området och han tror att någon dumpat dem där…

Nu är mannen gammal och sjuk, han måste flytta in till sin lägenhet närmare stan pga sin hälsa men har bott kvar i huset alldeles för länge bara för att han inte vetat vad han skulle göra med sina älskade kattvänner. Han hade inga släktingar som kunde hjälpa honom. Mannen hörde av sig till oss och bad om hjälp för sina katter och vi åkte ut och hämtade dem. Vi försäkrade, vaccinerade och id-märkte dem hos oss. De båda är två rara och sociala killar som nu söker ett nytt och kärleksfullt hus med tillgång till utegångsmöjligheter så som de är vana vid.

Mannen var oerhört glad och tacksam över hjälpen speciellt när han fick höra att de genast blev bokade av en familj i hus där de kommer att få gå ut igen!

Tusse & Stickan flyttar nu för att provbo hos en familj i Skärholmen