Det finns inga vildkatter!

Det finns inga vildkatter

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp vår bok nu!

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Vill du ta hand om mig?

Våra katter

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Ulrika af Kotteland

I somras upptäcktes en stor koloni hemlösa katter i Kolbäck. Det uppskattades vara runt 60 talet katter i bedrövligt skick, katterna hade löss, öronskabb och var enormt magra. Det blev ett Länsstyrelse ärende och frågan om hjälp gick till familjen Kotteland i Västerås som i sin tur frågade Stockholms Katthem.

Infångningen påbörjades direkt, mammor och ungar prioriterades och ett stort antal fick hjälp snabbt att komma in till Stockholms Katthem som stod redo. Flertalet Svekatt katthem har hjälpts åt såsom Arboga, Södertälje, Kattstallet och vi för att försöka få in alla av katterna.

Ulrika kom in till oss ihop med Eskil, Katarina ”Catta” och Julia. Ulrika är enormt kelig och innerligt tacksam för att ha fått hjälp. Hon är en av de äldre katterna, kanske har hon haft ett hem någon gång med tanke på hur social hon är eller så är det tack vara hennes fantastiska ”hjälpare” som lagt ner mycket tid på henne i väntan på plats som gett henne sådant förtroende för människor.

Ulrika längtar efter ett eget hem där hon kan få mycket tid och kärlek av sin människa och en kattvän som klarar av hennes närhets-behov! Hon vill kela och ligga nära sin vän…

Ulrika 4

 

 

Ulrika af Kotteland i bloggen

Ulrika af Kotteland fakta

Bokningsstatus: Bokningsbar
Ålder: 8 år
Kön: hona
Placering: På katthemmet
Kattens behov: Innekatt Extra kärlek Behöver kompis Utekatt Extra omsorg
Skicka intresseanmälan