Kalender 2020

Kalender 2020

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp kalendern nu!

Familjens kom ihåg-kalender 2019

Familjens kom ihåg-kalender 2020

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp din familjekalender nu!

Det finns inga vildkatter!

Det finns inga vildkatter

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp vår bok nu!

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Vill du ta hand om mig?

Våra katter

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Victor VissVass

2019-07-31

Nu har du hittat hem fina Victor! Du är älskad och omhändertagen för resten av ditt liv! Ha det underbart med din nya familj. Många kramar från oss alla!

Om Victor:

Victor dök upp vid ett hus hos en familj som bor söder om Stockholm och har bodde i deras husgrund, men han varit för skygg för dem att komma nära. Familjen har adopterat katter från oss och larmade om att ställa honom på kö. Det finns bara enstaka hus i närheten och från dem kommer han inte. Eftersökning efter ägare gav tyvärr inget resultat.

Victor kom in till oss och visade sig vara en okastrerad kille som var helt tam! Han har haft det tufft ute, fått mycket stryk… Hela hans rygg var sönderbiten och hade djupa sår. Victor tog tacksamt emot vår hjälp och njöt när vi tvättade hans skador.

Victor har nu läkt från sina skador men vi upptäckte vid ett blodprov att han har diabetes. Victor fick åka till ett av våra duktiga jourhem för att ställa in rätt insulindos och han tillfrisknade snabbt drån sin diabetes och är nu helt insulinfri!  Men han behöver äta sin diabetes mat ytterligare en tid (Hills m/d )

Han är en väldigt kelig och mysig kattherre som nu är redo att få flytta till ett eget hem där han kan få gå ut igen i ett tryggt område.

Viktor längtar efter att bli redo för ett kärleksfullt hem som ger honom ett kärleksfullt gott liv i resten av hans liv!