Det finns inga vildkatter!

Det finns inga vildkatter

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp vår bok nu!

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Till minne av

hs_regnbågsbron_

Regnsbågsbron

Strax hitom himlen finns en plats som kallas Regnbågsbron. När en katt dör går den över bron och där på andra sidan kan vår älskade vän vila ut och få all kärlek och omvårdnad som den behöver – där finns allt man kan önska sig – god mat, sköna mjuka bäddar och gröna sköna gräsmattor att sträcka ut sig på i solen. De som varit sjuka eller gamla återfår sin hälsa och kraft, pälsen är blank och kroppen smidig och stark igen. 

De leker med varandra och njuter av att vara där. De är nöjda och lyckliga. Bortsett från en enda liten detalj… Saknaden efter dig – den människa som älskat och hjälpt dem på jorden.

Så plötsligt en dag hejdar sig en av dem och skådar bort i fjärran…

Ögonen är fäst vid något långt bort vid horisonten, öron spetsade – den ivriga kroppen spänner sig och plötsligt börjar din vän springa bort från gruppen mot dig och flyger fram över det gröna gräset, framåt, snabbare och snabbare i långa eleganta rörelser – upp på bron för att möta dig!

Dina händer stryker åter igen över den älskade kroppen – Å som du längtat!

Ni ser varandra djupt in i ögonen – Din älskade Vän som så länge varit borta ur ditt liv men alltid varit närvarande i ditt hjärta – Nu är ni återförenade för att aldrig skiljas mer.

Du tar upp din vän i famnen och sedan går ni över Regnbågsbron tillsammans.

Visa fler katter