Kalender 2018

Kalender 2018

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp kalendern nu!

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Vill du ta hand om mig?

Våra katter

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Mrs Misa Musk

Vi fick larm om en hemlös kattfamilj som behövde hjälp ute i ett fritidshusområde på Muskö. Läget var nu akut då det började bli kallt och snart är vintern här… Genom att vi var tre olika katthem som samarbetade och hjälptes åt så blev det möjligt att hjälpa familjen. Ett katthem såg till att fånga in katterna och vi och ett annat katthem har tagit emot dem.

Kattfamiljen som bestod av mamma Misa, tre små ungar och pappa Murre hade blivit matade av en kvinna i området dit de sökt sig på jakt efter skydd och mat. Ingen i området vill kännas vid dem. Pappa Murre var en riktig ansvarsfull praktpappa och mycket kärleksfull make som vaktade sina barn och fru mot faror. Tyvärr kunde vi först inte ta ta hand om Mamma Misa med ungar och fick hjälp av en annan förening som skulle ta dem och Pappa Murre fick då komma in till oss.

Då Misas ungar flyttade till egna hem så beslöt vi att Misa & Murre skulle få återförenas igen hos oss!Så nu finns hon här på katthemmet. 

Misa var först lite stressad över allt som hänt men nu är hon helt avslappnad och går sina turer på katthemmet. Vi får klappa henne försiktigt Och när hon vilar middag så är det så klart i sin älskade Murres famn!

Misa har haft problem med många av sina tänder men har nu opererat bort dem och är helt klart på bättringsvägen!Hon tigger godsaker och säger till när hon är hungrig och tycker det är dags för mellanmål!

Misa söker ett kärleksfullt hem med sin älskade Murre där de får gå ut igen (I alla fall Murre behöver få gå ut) tillsammans och vara tillsammans för alltid – för resten av sina liv…

Murre & Misa

 

Mrs Misa Musk i bloggen

Mrs Misa Musk fakta

Bokningsstatus: Bokningsbar
Ålder: 6 år
Kön: hona
Placering: På katthemmet
Kattens behov: Innekatt Extra kärlek Behöver kompis Utekatt
Skicka intresseanmälan