Kalender 2019

Kalender 2019

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp kalendern nu!

Familjens kom ihåg-kalender 2019

Familjens kom ihåg-kalender 2019

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp din familjekalender nu!

Det finns inga vildkatter!

Det finns inga vildkatter

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp vår bok nu!

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Vill du ta hand om mig?

Våra katter

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Pappa Roffe Ek

Pappa Roffe kom in tillsammans med sina döttrar Lisa och Kajsa från Märsta där de blev matade av en man under flera år. Hans dotter tog över huset och så även matandet av de hemlösa katterna. Hon tog hand om de ungar som föddes och gav dem nya hem men ville även hjälpa de tre vuxna. Hon fick höra talas om oss och ställde dem på kö.

Hösten 2011 fick hon hjälp av en förening att fånga in och kastrera katterna. Föreningen ville inte ta emot katterna utan sa till henne att släppa ut dem igen, vilket hon gjorde då hon inte hittade någon annan lösning. Hon fick höra talas om oss och ställde dem på kö.

Pappa Roffe och hans döttrar Lisa och Kajsa bor nu hos oss. När de kom in på katthemmet höll Pappa Roffe oss på avstånd med spott och fräs, antagligen har han varit så van att försvara sina döttrar så han tuffhet satt i ryggmärgen.

Men sen avslöjade han sig och visat att han var en gammal tamis! Han är fortfarande lite vaksam när vi närmar oss men när vi kommer åt att klappa så njuter han för fullt och man kan se att minnen från gamla tider vaknar till liv. Pappa Roffe njuter av livet i trygghet och trivs med alla de andra katterna på katthemmet. Till start så såg det ut som att han och hans döttrar gled isär och hittade nya vänner och man såg dem inte så ofta ihop men nu har de åter knutit banden till varandra. Roffe och hans dotter Lisa hittar man oftast tätt ihop i rastgården och Kajsa och han tillsamman inne på någon hylla.

Roffe är nu redo för att flytta till ett eget hem som ska vara lugnt och kärleksfullt! Han vill flytta med sin dotter Kajsa hon avgudar honom och de har fortfarande väldigt starka band! 

 

 

Pappa Roffe Ek i bloggen

Pappa Roffe Ek fakta

Bokningsstatus: Bokningsbar
Ålder: 12 år
Kön: Hane
Placering: På katthemmet
Kattens behov: Extra kärlek Behöver kompis Utekatt
Skicka intresseanmälan